aanmelden en vergoeding

aanmelden kan uitsluitend telefonisch, op woensdag tussen 08.30 en 09.00 via 071-5212878. in de nieuwsbalk ziet u de wachttijd tot het eerste gesprek.
een intake bestaat uit drie gesprekken; na een kennismakingsgesprek volgt een tweede intakegesprek en een adviesgesprek waarin de behandelafspraken worden gemaakt.

alle aangeboden psychotherapie is opgenomen in de basisverzekering van de zorgverzekeringswet. voor 2019 heeft de praktijk een contract met de volgende zorgverzekeraars: VGZ waaronder IZA, UMC en Unive, CZ waaronder Delta Lloyd en Ohra, VRZ waaronder Zorg & Zekerheid , Eno, ONVZ en VVAA, DSW waaronder ASR, Stad Rotterdam, In Twente, DITZO en Amersfoortse. u krijgt de behandeling volledig vergoed. u betaalt alleen uw eigen risico.

met Achmea (Zilveren Kruis, FBTO, Agis o.a.), Menzis (Ander Zorg) en de Friesland is geen contract afgesloten. u betaalt zelf eerst de rekening. u krijgt via restitutie  ongeveer 70% terug van uw verzekeraar bij een naturapolis. als u een restitutiepolis heeft krijgt u het marktconforme tarief volledig vergoed.

om in aanmerking te komen voor vergoeding is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk.

indien er geen sprake is van een diagnose die valt onder de vastgestelde verzekerde zorg (onverzekerde prestatie, OZP) of als u de therapie verkiest geheel zelf te betalen is het tarief in 2019 € 102,00 per sessie van 45 minuten. een verwijzing is dan niet nodig.

meer lezen:  http://www.lvvp.info


© 2008 - 2019. Arnoud van Buuren | An Idar Creative design